Viestintä ja PR

Me saamme viestisi näkyviin

Kysy lisää mahdollisuus-PR:stä! 

Ruoka ja juoma, hospitality ja ammattikeittiöt, destinaatiot
mari.cadaut@podiva.fi 

Kauneus ja hyvinvointi, muoti, rakennus ja infra
riitta.siren@podiva.fi 

Teemme strategioita ja rakennamme media- ja vaikuttajasuhteita. Suunnittelemme ja toteutamme PR-kampanjoita, -tapahtumia ja tuotelanseerauksia. Mietimme somesi kuntoon ja rakennamme luovia vaikuttajakampanjoita. Teemme työt aina perusteellisesti, mutta joustavasti, mutkattomasti ja aikatauluja kunnioittaen.  

Mediaviestinnässä ja PR:ssä panostamme henkilökohtaisiin suhteisiin ja median ja toimittajien tarpeiden ymmärtämiseen. Paneudumme aina syvällisesti asiakkaamme liiketoimintaan, jotta voimme tarjoilla puheenaiheet median edustajille ja vaikuttajille silloin, kun niille on oikea aika. Kutsumme tätä mahdollisuus-PR:ksi. 

Voidaksemme palvella parhaiten sekä asiakkaitamme että mediaa ja vaikuttajia, olemme keskittyneet tekemään maan parasta viestintää niille liiketoiminta-alueille, jotka tunnemme parhaiten. Näin pystymme lunastamaan lupauksemme henkilökohtaisista suhteista ja asiakkaidemme ymmärtämisestä. Asiakkaitamme palvelevat Mari Cadaut, Riitta Sirén ja Satu Sairanen. Lue meistä lisää täältä.


Erikoisosaamisalueemme ovat 
 

  • Ruoka ja juoma   
  • Hospitality ja ammattikeittiöt 
  • Destinaatiot 
  • Kauneus ja hyvinvointi 
  • Muoti 
  • Rakennus ja infra 

Ajankohtaista

Tavoita tasapuolisesti äänellä

Tavoita tasapuolisesti äänellä Teksti on alunperin laadittu MarkkinointiKollektiivin Kipinävuoro-blogiin. Kipinävuoro on MarkkinoinointiKollektiivin yhteisön jäsenen kirjoitus havainnoistaan markkinoinnin alalta. Markkinointiviestinnän tekijälle…