Podcastit

Äänimedia rakentaa organisaation brändiä.

Kysy podeista

mari.cadaut@podiva.fi 

Etsitkö podcast-tuotantoon erikoistunutta viestinnän ja markkinoinnin asiantuntijayritystä? Podiva tuottaa yritysten podcastit ja niiden viestinnän ja markkinoinnin laadukkaasti ja todennetuin tuloksin. 

Yrityspodcast on erinomainen tapa tuoda esiin organisaation osaamista ja kasvattaa ajatusjohtajuutta. Podcast on vaikuttavuudessaan muita sisältöjä vahvempi: ääni kiinnittää yrityksen sisältöjen pariin jopa 30-40 minuutiksi. Yrityspodcastin menestyksen takaavat kohderyhmää koskettava idea, konsepti, aiheet ja puhujat. 

Luomme podcast-konsepteja, teemme käsikirjoituksia ja hoidamme tuotannon omalla studiollamme Helsingin keskustassa. Lisäksi autamme podisi markkinoinnissa, teemme siitä monikanavaiset sisällöt ja suunnittelemme ja toteutamme lehdistöviestinnän. 

Olemme oikea kumppani podcast-tuotantoosi, koska 

  • Ymmärrämme syvällisesti liiketoimintaa ja yritysmaailmaa 
  • Olemme kerryttäneet viestinnän, markkinoinnin ja sisällön osaamista vuosikymmeniä – meidän ei tarvitse harjoitella sinun ajallasi.
  • Suhtaudumme intohimoisesti siihen, että kaikki viestintä ja sisällöt tukevat liiketoimintaasi
  • Kunnioitamme sinun aikaasi: Podiva on hionut tuotantoprosessin sujuvaksi ja helpoksi, jotta podcast-projekti syö asiakkaamme aikaa mahdollisimman vähän  

 

null

KONSEPTISUUNNITTELU

Ideasta toimivaksi podcast-konseptiksi

null

KÄSIKIRJOITUS

Konseptista koukuttaviksi äänisisällöiksi

äänituotanto

ÄÄNITUOTANTO

Laadukas ja studiotasoinen lopputulos

null

MARKKINOINTI JA SISÄLLÖT

Tehokkasti kohderyhmän korviin ja monikanavaiseksi

Ajankohtaista

Tavoita tasapuolisesti äänellä

Tavoita tasapuolisesti äänellä Teksti on alunperin laadittu MarkkinointiKollektiivin Kipinävuoro-blogiin. Kipinävuoro on MarkkinoinointiKollektiivin yhteisön jäsenen kirjoitus havainnoistaan markkinoinnin alalta. Markkinointiviestinnän tekijälle…