TIEDOTE: Podiva yhdistyy kumppaniyritysten kanssa sisältö- ja viestintätoimistoksi

Podcasteihin erikoistunut sisältötoimisto Podiva kasvaa kesäkuun alusta täyden palvelun viestintätoimistoksi. Ruokaviestintään erikoistunut Makua Oy ja viestintä- ja sisältöpalveluja tuottava Matsu Comms yhdistävät voimansa Podivan kanssa. Samalla Podiva muuttaa uusiin studio- ja toimistotiloihin Helsingin keskustaan. 

 Podivan perustajaosakkaat Riitta Sirén ja Mari Cadaut ovat pitkän viestintäuran konsultoinnissa ja organisaatioviestinnässä tehneitä ammattilaisia. Sirénin Matsu Comms on strategiseen organisaatioviestintään erikoistunut yritys, joka on tuottanut 15 vuoden ajan monipuolisia sisältöjä eri toimialoille rakennusteollisuudesta lifestyle-brändeihin. Cadaut’n Makua Oy puolestaan on vakiinnuttanut kymmenessä vuodessa paikkansa erityisesti ruoka-, juoma- ja hospitality-alojen luotettuna, asiantuntevana kumppanina.

Yritysten yhdistyessä sisältö- ja viestintämarkkinoille tulee uusi monipuolinen toimija, jonka tavoitteena on tehdä äänisisällöistä vakiintunut osa organisaatioiden sisältöstrategiaa.

”Uskomme yrityspodcastien tulevaisuuteen – niiden kasvupotentiaali on hurja! Samalla uskomme siihen, että niistä tulee ennen pitkää viestintä- ja markkinointikeino, jota tarjotaan asiakkaille muun markkinointiviestinnän kanssa saman katon alla. Siksi otamme askeleen siihen suuntaan jo nyt ja rakennamme Podivasta toimiston, joka tarjoaa podcastit osana viestintää ja PR:ää”, sanoo Podivan toimitusjohtaja Cadaut.

Podivan toimisto- ja studiotilat sijaitsevat Helsingin keskustassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä, Eteläisellä Makasiinikadulla.

”Podcastin teossa ammattimaisesti suunniteltu studio tuo tuotantoon ryhtiä ja laatua. Uudet studiotilamme antavat meille myös mahdollisuuden seurata alan kehitystä ja laajentaa äänisisältöjen tuotantoamme. Kaiken toimintamme perustana on kuitenkin syvällinen viestinnän osaaminen: olemme asiakkaidemme strateginen kumppani, joka ymmärtää äänen merkityksen nykyisessä viestintäympäristössä”, Sirén sanoo.

 

Lisätiedot 

Mari Cadaut 040 587 8053, mari.cadaut@podiva.fi
Riitta Sirén  050 547 9544 riitta.siren@podiva.fi

Ole yhteydessä ja kysy meiltä lisää!

info@podiva.fi

Lue seuraavaksi