Podiva Oy ostaa Success Story Oy:n liiketoiminnan

Mari Cadaut, 15.1.2024

Podiva Oy ostaa Success Story Oy:n liiketoiminnan. Kauppa tulee voimaan 1.2.2024. Liiketoimintakauppa vahvistaa Podivan asiakkailleen tarjoamia palveluja, asiantuntemusta ja lisää yrityksen henkilöstöresursseja.

Viestintä-, sisältö- ja PR-toimisto Podiva on ostanut lifestyle-tuotteiden ja -palveluiden viestintään erikoistuneen Success Story Oy:n liiketoiminnan. Muun muassa ruoka-, hospitality-, kauneus-, ja hyvinvointialoja palvelevan Podivan tavoitteena on kasvaa liiketoimintakaupan myötä yhä kiinnostavammaksi viestintätaloksi ja vahvaksi viestintä- ja PR-toimistobrändiksi.

– Success Story on yksi maamme arvostetuimmista lifestyle-alan viestintä- ja PR-palveluja tarjoavista yrityksistä. Olemme erittäin ylpeitä saadessamme kehittää toimintaamme ja asiakkuuksiamme jatkossa yhdessä suuresti arvostamamme Success Story Oy:n perustaja Satu Sairasen kanssa. Hän tuo mukanaan erityisesti vahvaa kosmetiikka- ja hyvinvointialan osaamista, sanoo Podivan toimitusjohtaja Mari Cadaut.

– Yritykseni täytti 15 vuotta viime vuonna, joten nyt oli oikea aika miettiä seuraavaa askelta. Yhdessä Riitta Sirénin ja Mari Cadaut’n kanssa voin jatkossa tarjota media- ja vaikuttajaviestinnän sekä laadukkaiden tapahtumien lisäksi aiempaa monipuolisempia palveluja, kuten vahvaa yritysviestinnän osaamista ja kattavia sisältöjä podcasteja myöten, iloitsee Sairanen.

Podiva on Mari Cadaut’n ja Riitta Sirénin vuonna 2019 perustama viestintäpalveluita tarjoava viestintä-, sisältö- ja podcast-toimisto, jonka erityisosaamisalueita ovat ruoka, juoma ja hospitality, kauneus ja hyvinvointi sekä rakennus ja infra. Podivalla on toimitilat ja podcast-studio Helsingin keskustassa.

Podivan asiakkaita ovat muun muassa Ooni Pizzaovens, PNM-Chipsters, Kiilto, Suominen Oyj, Meira Nova ja Pernod Ricard Finland. Liiketoimintakaupan myötä Podivan asiakkuuksiin liittyvät mm. Beiersdorfin maailmanlaajuisessa johtoasemassa oleva ihonhoitotuotemerkki NIVEA* ja maailman johtava Labello-huulivoidebrändi** sekä sekä Remington, yksi maailman johtavista hiusten- ja parranmuotoilulaitteiden valmistajista. Podiva toimii kaikkialla Pohjoismaissa kumppaninsa Essencius A/S:n kautta.

*Lähde: Euromonitor International Limited; NIVEA yleisenä tuotenimenä luokissa vartalonhoito, kasvojenhoito ja käsienhoito,
vähittäismyynnin arvossa mitattuna vuonna 2022.
** Lähde: Euromonitor International Limited, Kauneus- ja hygieniatuotteet 2023, Beiersdorf AG, vähittäismyyntiarvossa 2022

Mari Cadaut on Podivan perustaja ja intohimoinen viestinnän ammattilainen. Podcastinsa Mari kuluttaa työmatkoilla ja siivotessa.

mari.cadaut@podiva.fi

Lue seuraavaksi