Perunateatteri-podcast matkalla ruokapodien parhaimmistoon

Mari Cadaut, 10.11.2022

Podiva tuottaa Kirre Rainoksen ja Teresa Välimäen uutta ruokapodcastia. Perunateatteri ilmestyy viikoittain keskiviikkoisin. Tekijöilleenkin yllätyksellisessä podcastissa Teresa ja Kirre kutsuvat vieraikseen julkisuudesta tuttuja kasvoja ja antavat heille tehtävän: tuo mukanasi kolme sinulle tärkeää ruokaan liittyvää asiaa, esinettä tai muistoa.

– Perunateatterissa meille tekijöille antoisinta on sukeltaa vieraamme ajatuksiin ruoan kautta. Kolmesta usein aika yksinkertaisesta ja meille täysin yllätyksenä tulevasta asiasta voi syntyä keskusteluja, jotka vievät meidät jonnekin aivan muualle kuin keittiöön tai ruokapöytään, Teresa Välimäki ja Kirre Rainos toteavat.

9.11. ilmestyneessä ensimmäisessä jaksossa vieraana tavataan viihteen monitoiminainen, Elämäni biisi -ohjelman juontaja Katja Ståhl. Muita vuoden 2022 vieraita ovat muun muassa Juhani Merimaa, Anna Perho, Merituuli Lindström, Risto Mikkola ja Sari Puumalainen.

– Koemme että suomenkielisten ruokapodcastien maailmaan mahtuu vielä uusia kiinnostavia ohjelmia, ja meidän tavoitteemme on tietysti kivuta parhaiden joukkoon. Perunateatterissa juttelemme vieraidemme kanssa ruoasta ja kaikesta siihen liittyvästä – elämästä, ihmisistä, elämyksistä ja muistoista. Vieraiden joukosta löytyy tuttuja ihmisiä kaikenlaisilta aloilta; ruoka on osa meidän kaikkien elämää, ja jokaisella on varmasti jotain sanottavaa siitä, tekipä itse aktiivisesti ruokaa tai ei, Kirre ja Teresa valottavat ideaa podcastin takana.

Perunateatteri ilmestyy jatkuvasti viikoittain keskiviikkoisin 9.11. lähtien. Se on kuunneltavissa maksutta suosituimmilla podcast-alustoilla, mm. Spotifyssa ja Apple podcasteissa. Perunateatteria tuottaa Podiva.

Teresa Välimäki on ruoka-, ravintola- ja media-alan monitoiminainen. Vapaa-ajalla hän ruokailee mieluiten ravintolassa valmiissa pöydässä. Kotona aika kuluu kolmen koiran ja urheilun parissa.

Kirre Rainos on liemi- ja kastiketehtailija sekä pitkän linjan moniosaaja ruokaan ja elämyksiin liittyvien liiketoimintojen saralla. Vapaa-ajalla hän on intohimoinen kotikokki ja viihtyy vinyylilevysoittimen äärellä

Mari Cadaut on Podivan perustaja ja intohimoinen viestinnän ammattilainen. Podcastinsa Mari kuluttaa työmatkoilla ja siivotessa.

mari.cadaut@podiva.fi

Lue seuraavaksi